Benieuwd naar onze bakstenen apotheek "Apotheek Jonckheere"?

Onze troeven

Waar hechten we belang aan bij Digi Pharma

Correcte informatie

Op het internet vind je een schat aan gezondheidsinfo, helaas ook verkeerde info. Wij brengen jou enkel die info waarvan we weten dat ze correct en betrouwbaar is, zoals je van je apotheker mag verwachten.

Veiligheid & Kwaliteit

Als erkende Belgische apotheek staan wij garant voor de hoogste normen qua veiligheid en kwaliteit van onze gezondheidsproducten

Service

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk bij te staan in het onderhoud van jouw gezondheid en verzorging. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen over onze producten of gezondheidsartikels. Jouw gezondheid is ons beroep!

+10 000 kwalitatieve en veilige gezondheidsproducten

Over Ons - Apotheek Jonckheere

Digi Pharma is het online verlengstuk van onze bakstenen apotheek "Apotheek Jonckheere" in Gistel.

Apotheek Jonckheere werd opgericht in 1967 door Jacques en Annie Jonckheere. Niet minder dan 50 jaar ervaring en expertise op het vlak van gezondheidszorg kunnen wij jou dus voorschotelen! Met zoon Siegfried Jonckheere - apotheker klinisch bioloog - werd ondertussen de opvolging verzekerd.

In onze apotheek hechten we absoluut belang aan een hoogstaande zorgverlening. Het verstrekken van kwalitatieve, goed gefundeerde informatie is daar cruciaal in. Regelmatig duiken onze apothekers daarom ook terug de schoolbanken in om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg. Wij streven er bovendien naar onze patiënten op een toegankelijke manier te helpen met al hun vragen rond hun gezondheid.

Met de komst van het digitale tijdperk staat de apotheek ondertussen ook voor een reeks nieuwe uitdagingen. We zijn ervan overtuigd dat de online wereld ons nieuwe mogelijkheden biedt om onze gezondheidszorg nog toegankelijker te maken. Onder de webstek "Digi Pharma" vind je daarom enerzijds ons volledige productaanbod in de online apotheek (met uitzondering van de voorschriftplichtige geneesmiddelen). Zo heb je ook buiten de openingsuren van de bakstenen apotheek toegang tot info over een bepaald middel en kan je dit eventueel aan huis laten leveren. Anderzijds plaatsen we ook heel regelmatig nieuwe artikels op onze gezondheidsblog. In deze artikels vind je heel wat correcte informatie met betrekking tot jouw gezondheid!

Mocht je vragen hebben over 1 van onze producten of gezondheidsartikels, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Jouw gezondheid is ons beroep!

 • Jacques Jonckheere

  Apotheker

 • Siegfried Jonckheere

  Apotheker - Klinisch Bioloog - Titularis

 • Elke Claerhout

  Apotheker

 • Anneke Cuypers

  Farmaceutisch Technisch Assistente

Recente Artikels

Contacteer ons